G-DRIVE 100

Ако за вас автомобилът е повече от средство за придвижване и искате да разполагате с по-голяма, по-сигурна и ефективна мощдокато шофирате,  G-Drive 100 е правилният избор за Вас. G-Drive 100 е високооктаново гориво, създадено съвместно с водещи експерти в сферата на премиум горивата. Произведено според най-високите технологични стандарти, G-Drive 100 е горивото на новата сила, което осигурява едновременно по-добро представяне и професионална защита за Вашия двигател.


ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДВИГАТЕЛЯ

G-Drive 100 съдържа активни компоненти от ново поколение, които осигуряват допълнителна енергия за Вашия автомобил, по-добро ускорение и професионална защита. Неговата специална формула удължава живота на вашия двигател и предотвратява неизправности.

Уникалният топлоустойчив компонент в горивото-модификаторъ на триене, образува защитен филм между буталото и цилиндъра на двигателя, с което намалява коефициента на триене, подобрява динамиката и повишава мощността на двигателя. Синергията между 100-те октана и комплекса от активни почистващи добавки в G-Drive 100 повишава мошността на двигателяи прави всяко пътуване по-вълнуващо.

Намаляването на триенето в двигателя, което се получава, което се получава благодарение на съдържащия се в комплекса от добавки модификатор на триене, осигурява подобряване на динамичните характеристики на превозното средство. Това позволява по-бързо ускорение при високи скорости, което е от изключителна важност при изпреварванията на магистралата.

Висооктановото число и намаленият коефициент на триене правят възможно настването на въртящия момент в широк диапазон от скорости на двигателя (обороти). Това допълнително подобрение помага по време на шофиране по стръмен път.

 

ПРОФЕСИОНАЛНА ЗАЩИТА НА ДВИГАТЕЛЯ

G-DRIVE 100 за по-чист двигател

Независимо какво гориво използвате, в двигате се натрупват нагари. В резултат на този процес двигателят се „задушава“ и не работи с оптималната си мощ. Натрупаните нагари са вредни и в дългосрочен план могат да предизвикат неизправност.При продължително използване на гориво G-Drive100 натрупаните нагари по всмукателните клапани намаляват до 8,5 пъти4.

Първокласна защита от корозия

Водните молекули, които може да присъстват в горивната система на автомобила, реагират с металните части и това може с времето да доведе до повреди. Специална съставка на G-Drive 100 допълнителния  комплекс защитава горивната система на автомобила от корозия, осигурявайки първокласна защита на A-класа

Демулсификация

Специална съставка на горивото G-Drive 100 предотвратява образуването на водно-горивна емулсия, която се появява в горивната система при температурни промени в през зимата и влошава предствянето на двигателя. Това помага поддържането на  безпроблемно функциониране на автомобила през цялата година.

G-Drive 100 ще превърне автомобила Ви в мощна машина, на която можете да разчитате, и ще Ви предостави страст и вдъхновение от шофирането. Пригответе се за зелената светлина и с малко повече газ ще почувствате разликата, резултат от синергията между активните добавки и октанови съставки.

1За гориво G- Drive след 2000 изминати километра с VW 1,6FSI при 6000 об./мин., сравнено със стандартен бензин 95

2За гориво G- Drive след 2000 изминати километра с VW 1,6FSI при скорост 110- 120 km/h, сравнено със стандартен бензин 95

3 За гориво G- Drive след 2000 изминати километра с VW 1,6FSI при 4000- 6000 об./мин., сравнено със стандартен бензин 95

4 Постигнато на тестов двигател Mercedes- Benz M111 на тестовата база в Милбруук, Англия