Държавна компенсация за гориво 25 ст./л. във всички бензиностанции „Газпром“

Запазваме бонусите по програма „ С нас на път“ за нашите лоялни клиенти  

Уважаеми клиенти,

Във всички бензиностанции „Газпром“ на територията на Република България може да се възползвате от държавната компенсация за горива от 25 ст./л.*

Пълните условия за прилагане на държавната компенсация можете да видите тук.

В бензиностанции „ Газпром“ държим нашите лоялни кленти да получават  повече бонуси и за това продължаваме да предоставяме  отстъпка до 9 ст./л. под формата на бонус точки за горивата  Opti Diesel, Opti 95, LPG и CNG, в допълнение към компенсацията от 25 ст./л, предоставена от държавата. Така всеки клиент с карта „ С нас на път“  може да се възползва от общо 34 ст./л по-ниска цена за регулярните ни горива Opti Diesel, Opti 95, LPG и CNG.

*Държавната отстъпка се предоставя във всички бензиностанции „ Газпром“ на територията на Република България за горивата Opti Diesel, Opti 95, LPG и CNG  съгласно чл. 112 от Закона за държавния бюджет на Република България за 2022 г. (изм. ДВ, бр. 52/05.07.2022 г.). Бонус точките по карти „ С нас на път“ в размер на до 9 ст./л. се получава срещу маркиране на касата. Всеки клиент трябва да заяви желанието си да ползва отстъпката на касата.

Условия за прилагане на държавна компенсация за гориво 0.25 лв./л.

За да се възползвате от държавната компенсация за гориво от 0,25 лв./л., е необходимо да бъдат  спазени следните законови изисквания:

  • Представяне на български талон на МПС на касите на бензиносанции „Газпром“;
  • МПС категория М1, двуколесни и триколесни мотопеди и мотоциклети от категория L;
  • Собственик/ползвател да е  физическо лице;
  • Зареждане на гориво само в резервоар на МПС;
  • Важи за всички горива без G-Drive Diesel, G-Drive 100 и A 98;
  • Комбинира се с карти за лоялност „С нас на път“.
  • 25 ст./л. компенсация не се прилага при заплащане на гориво с бонус точки.

Държавната компенсация се прилага от всички бензиностанции „Газпром“ на територията на Република България в периода  9.7.-31.12.2022г.