Fuel Pass чип-карта СЪС СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ за горива и стоки!

Fuel Pass чип-карта СЪС СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ за горива и стоки!

Възползвайте се от специалните ни отстъпки при покупка на горива и стоки чрез програмата Fuel Pass. Спестявайте пари, като използвате своята Fuel pass чип-карта при всяка покупка в бензиностанции Газпром.

Отстъпки при покупки на горива:

Fuel Pass

ОЩЕ ЗА FUEL PASS - Често задавани въпроси

Какво Ви дава Fuel pass чип-картата?

Притежателите на Fuel pass чип-карти имат възможност да се възползват от различни отстъпки при покупка на горива и стоки във верига бензиностанции Газпром.

Какво представлява Fuel pass чип-картата?

Fuel pass чип-картата е иновативен носител на търговски отстъпки с имплементиран NFC чип от ново поколение.

Всеки Fuel pass комплект съдържа два носителя на търговски отстъпки – брандиран чип и брандирана мини пластика. Двата метални ринга във всеки Fuel pass комплект позволяват носителите на отстъпки да бъдат разделени и закачени на ключовете за двата автомобила в домакинството Ви, в уверение, че винаги ще бъдат до Вас, за да се възползвате от специалните ни отстъпки.

Чиповете позволяват да бъдат програмирани и използвани за контрол на достъп. Проверете при Вашия доставчик дали NFC технологията е съвместима с изградените системи за достъп на Вашия офис, жилище, гараж, вход, и т.н.

Как да се включа в програмата Fuel pass?

Кампанията по дистрибутиране на Fuel Pass чип-карти продължава до края на месец март 2018г. Ако и през изминалата кампания не сте имал възможност да се включите в програмата за отстъпки, ще имате възможност в предстоящата нова кампания. Следете за нейното начало в обектите ни и на нашия сайт.

При загубена или открадната Fuel pass чип-карта, как мога да получа нова?

Загубена или открадната Fuel pass чип-карта не се заменя. Нова чип-карта ще имате възможност да получите в активна кампания по дистрибутиране и при изпълване на критерии за включване в програмата.

DOWNLOAD FUEL PASS TERMS & CONDITIONS