G-Drive гориво

G-Drive Racing

Ако за Вас автомобилът е повече от средство за придвижване и искате да разполагате с по-голяма, по-сигурна и ефективна мощ докато шофирате, горивата G-Drive са правилният избор за Вас.

G-DRIVE

G-Drive е международна търговска марка за премиум горива с подобрители, развита в партньорство с водещи експерти в сферата, която гарантира най-високо качество на горивата.


G-Drive 100 e високооктаново гориво, което съдържа активни компоненти, осигуряващи допълнителна енергия за Вашия автомобил, по-добро ускорение и професионална защита. Неговата специална формула удължава живота на Вашия двигател и предотвратява неизправности.

 

Освен че повишава мощта, G-Drive Diesel допринася за по-стабилното представяне на двигателя и по-тихата му работа и подобрява динамичните характеристики на автомобила. По-високото цетаново число помага за по-ефикасно изгаряне на горивото и по-добро представяне на двигателя.

 


 

G-Drive е официалното гориво на екипа на G-Drive Racing, който участва в световни състезания за издръжливост. Този екип използва гориво G-Drive по време на подготовките и тестванията, което позволява да се проверяват характеристиките на двигателя на превозното средство при екстремни условия. Доказаното качество на горивото G-Drive най-добре се илюстрира с многократните успехи на екипа, голяма част от които в едно от най-известните състезания за издръжливост в света в Льо Ман (24 heures du Le Mans), където двигателят работи 24 часа без прекъсване.