G-Drive Diesel

ГОРИВАТА G-DRIVE - ГОРИВА С НОВА МОЩ

Качеството на горивото директно се отразява върху работата на двигателя и продължителността на неговия живот, а също и на отделените вредни емисии и удоволствието от шофирането. Затова в бензиностанции Gazprom предлагаме висококачествените горива G-Drive – висококачествен 100-октанов бензин с добавки и G-Drive Diesel – първокачествено дизелово гориво.

G-Drive е международна търговска марка за премиум горива с подобрители, развита в партньорство с водещи експерти в сферата, която гарантира най-високо качество на горивата.

Gazprom е част от международната верига модерно оборудвани бензиностанции, които са синоним за качествени горива и услуги. Открийте горивата G-Drive и се възползвайте от изключителното обслужване във всички бензиностанции Gazprom в България.

Повишена мощ на двигателя

G-Drive Diesel e премиум дизелово гориво, което изпълва автомобила с нова мощ и увеличава удоволствието от шофирането.

Синергията между активните добавки и горивото със стандарт за качество Euro-5, допринася за възстановяването и увеличаване на мощността мотора на Вашият автомобил.

Независимо от горивото, което използвате, в двигателя се натрупват нагари, които влияят негативно на неговата работа. Редовното използване на G-Drive Diesel повишава ефикасността и надеждността на двигателя, и увеличава неговия живот. G-Drive Diesel увеличава потока на гориво през дюзата, което води до по-ефикасното му разпространение, по-висока мощ на двигателя и в крайна сметка до по-приятно шофиране.

Подобрено представяне на двигателя

​Освен че повишава мощта, G-Drive Diesel допринася за по-стабилното представяне на двигателя и по-тихата му работа, а също и подобрява динамичните характеристики на автомобила. По-високото цетаново число помага за по-ефикасно изгаряне на горивото и по-добро представяне на двигателя.

Подобреното представяне и допълнителната мощ правят по-вълнуващо всяко пътуване.  

Професионална защита на двигателя

АКТИВНО ПОЧИСТВАНЕ

По време на работата на двигателя, в него се натрупват нагари, които не му позволяват да развие пълната си мощност. В резултат на този процес рискът от неизправности се увеличава. Затова G-Drive Diesel съдържа активен почистващ компонент, който елиминира натрупаните нагари. По-този начин рискът от неизправности е намален, а животът на двигателя се увеличава.


 

НАДЕЖДНА ЗАЩИТА СРЕЩУ КОРОЗИЯ

Активните анти корозионни съставки определят G-Drive Diesel като премиум гориво с висoко качество. Редовната употреба на G-Drive Diesel намалявате риска от корозия, докато при новите автомобили този риск е сведен до минимум. По този начин колата ви е защитена.


Виж още: G-Drive 100 – премиум бензин

>>> Научи още за иновативното гориво G-Drive 100